4-6 pers.
Ingredienser
4 blade husblads
50 g hvid chokolade
1 dl Vino Santo (italiensk hedvin eller lys Vermouth eller friskpresset appelsinsaft)
4 æægeblommer
1½ spsk. flormelis
100 g god mørk chokolade
3 dl piskefløde
Server med:
Tern af vandmelon vend i lidt flormelis og appelsinsaft
Fremgangsmåde
Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i mikroovn eller over et vandbad. Hak den hvide chokolade fint og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør Vino Santo i husblassen og rør det i den hvide chokolade.
Pisk æggeblommerne cremet med flormelis. Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen. Pisk fløden til skum, og vend det i. Vend hakket mørk chokolade i. Kom fromagen i en skål eller portionsglas og stil den køligt i 3-4 timer.