4 pers.
Ingredienser
375 g spinat-/ricotta tortellini
140 g yoghurt naturel
2 tsk. grovkornet sennep
½ dl oliefri italiensk dressing
2 tsk. friske dild, finthakket
2 spsk. vand
1 tsk. sukker
2 laksefileter
1 spsk. afdryppede kapers
2 stilke bladselleri i tynde skiver
1 agurk i tynde skiver
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisning i en gryde med rigeligt, godt saltet vand. De skal være al dente. Hæld vandet fra og skyl dem under koldt vand. Lad dem dryppe af.
Steg laksefileterne på en pande, krydr med salt, friskkværnet peber og lidt citronsaft. Tag dem af panden, lad dem køle af og pluk i mindre stykker.
Bland yoghurt, sennep, dressing, dild, vand og sukker i en skål. Pisk til dressingen er jævn. Bland pasta med laksestykker, kapers, selleri og agurk. Ligen inden servering dryppes dressingen over.